Slut på semestern

Hej!

Så var man tillbaks i verkligheten efter en veckas semester. Har varit på Kanarieöarna tillsammans med familjen. Vi bodde i en ort som heter Playa del Cura. Hotellet vi bodde på var helt okej förutom att sängarna var stenhårda. Var gränsfall till att man lika gärna kunnat sova direkt på golvet. Men vi hade i alla fall tur med vädret.

Hästarna verkar ha skött sig under semestern. Värre var det med personalen 😉 Samma dag som jag skulle åka så halkade Marita och lyckades bryta foten på tre ställen. Dagen efter skulle en del av hästarna till veterinären för tandkontroll men då var veterinären sjuk. Och till helgen blev helgpersonalen sjuk, hon som inte har haft en sjukdag på flera år. Tur att personalen som stod på benen löste allt på bästa sätt.

I dag har jag varit hem och kört Lucky. Han skötte sig riktigt bra och pappa verkar ha skött träningen också 😉 Får väl åka hem med jämna mellanrum och kolla så att delägaren sköter träningen 😉 Tror att han växt lite till också sedan jag såg han sist (hästen alltså).

Anna