Lägesrapport

Hej!

Lika bra att ta sig i kragen och skriva veckans träningsrapport innan man däckar i soffan framför tv:n dvs en helt vanlig fredagskväll 😉 Förra veckan var intensiv med trav tisdag, onsdag och torsdag (fast på torsdagen fuskade jag och var hemma man måste ju jobba ibland också 😉 ). Hästgala i Stockholm på lördagen på det så var man inte så kaxig på söndagen. Var ju inte så att man kunde avsluta i tid heller utan var tvungen vara kvar och stänga galan också 🙂 Trevligt var det i alla fall. Men här kommer läget med hästarna:

Castor: Har tränat på under veckan. Var riktigt busig när vi var ute och red en långtur under friluftsdagen.

Tuva: Har fått tagit det lugnt under veckan då vi har gjort en caslick operation på henne.

Going: Var jättefin på ridlektionen i tisdags men blev tyvärr halt efter det. Har troligen vrickat till sig på något vis.

Fix: Börjar bli fin igen. Får träna på ett tag till.

Etoile: Har varit krånglig att få på huvudlaget under veckan och idag blödde han ur mun efter körningen. Vi fick tid på kliniken på en gång. Det visade sig att han hade slagit av en bete (en tand som inte används vid ätning iaf). Snacka om att han har haft tandvärk :O

Almabell: Har joggat fram under träningsturerna under veckan. Bara att anmäla igen

Happy: Är happy 🙂 Gick backintervaller i måndags. Skoj att se henne lite trött för en gångs skull 😉

Lina: Har tagit det lugnt i väntan på återbesöket som vi ska på tisdag. Eleverna som har kört henne gillar henne i alla fall. Hon som körde henne i tisdags behövde jag inte ens fråga om det hade gått bra för det syntes på leendet när hon kom in.

Granis: Knatar på.

Lucky: Sköter sin vinterträning på bra sätt enligt rapporter från delägaren.

Trevlig helg!

Anna

Ps Blir travgala den här helgen också fast den här gången ska jag inte stänga stället 😉 Ds