Hej!

Tiden bara rinner iväg. Tur man har Facebook annars hade jag missat att man skulle ställa om klockan i helgen som var. Hästarna har tränat på och så här har de skött sig:

Tuva- var ut på Bollnäs och startade förra torsdagen. Hon skötte sig bra och knep en matlapp. Har fått tagit det lugnt efter det. Startar eventuellt igen den 14:e på hemmaplan.

Bosse- Gick licenslopp i lördags under sadel. Såg fin ut men orkade inte hålla tempot riktigt. Men har inte gått speciellt hårt innan heller. Nu har i alla fall såret under svansen läkt så idag blev det comeback i vagn. Får träna på lite till innan vi börjar leta lopp.

DSC_0181

Lucky- tränar på och sköter sig. Ska gå några jobb till innan vi anmäler till kval.

Almabell- återföll till gamla galoppsynder hemma på Rättvik. Anmäler väl igen när hon har lopp.

Lina- är hemma igen från Uppsala. Nu har vi tagit bort stygnen efter operationen. 50 stycken var det! Ska stå på box en vecka till innan hon får börja gå i hage igen. Har tappat mycket muskler så det blir att börja om med grundträning när vi får börja träna.

Happy- börjar släppa på handbromsen. Ska gå några jobb till innan vi anmäler till kval.

Going- lufsar på. Får väl se om det blir någon travhäst av honom.

Fix- fick behandling av en hästsjukgymnast i tisdags. Hade lite låsningar här och där. Får ta det lite lugnt några dagar.

Etoile- var på återbesök hos veterinären. Problemet han har haft med blindtarmen var bra nu i alla fall. Men han var fortfarande inte helt bra i magen. Får stå på lite specialutfodring några veckor till så får vi kolla upp han igen.

Glad Påsk!

Anna